ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ: «ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ»

Η Ρ.Ε.Α. φιλοξενεί την Κυριακή (28/4 – 14.00) την ΑΕΛ στο γήπεδο της Σοχώρας, για την 23η αγωνιστική της Women’s Football League.
Η ομάδα μας θα κυνηγήσει μία ακόμα εντός έδρας επιτυχία, θέλοντας να συνεχίσει στο κυνήγι της 4ης θέσης. Όπως τόνισε ο προπονητής, Στέλιος Κοζανίδης, άπαντες αντιμετωπίζουν το ματς με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία, ενώ κίνητρο αποτελεί η διατήρηση της εξαιρετικής εικόνας και η κατάκτηση της 4ης θέσης. «Σίγουρα αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς, όπου θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσους περισσότερους μπορεί για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα είναι ένα πολύ απαιτητικό ματς, αλλά εμείς με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία βλέπουμε κάθε ματς, όπως και εκείνο της Κυριακής. Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε ακόμα μία σημαντική νίκη.
Πάντα έχουμε κίνητρο, σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, βλέποντας με την ίδια σοβαρότητα κάθε αναμέτρηση. Το κίνητρο είναι τα παιδιά να κρατήσουν αυτό που έχουν καταφέρει, δηλαδή την πολύ καλή τους εικόνα και βέβαια να κυνηγήσουμε την 4η θέση».
ης καταχώρησής μου