ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ… ΜΠΑΛΑΡΑ ΣΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ (2-1 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ)

Την πρώτη της φιλική νίκη κατέγραψε η Ρ.Ε.Α., κερδίζοντας με 2-1 τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Σοχώρας.

Με ανατροπή ήρθε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην προετοιμασία, με την Μπασούρη (49’) και τη Μαρκουτσά (80’) να σκοράρουν για το 2-1 κόντρα στην εξαιρετικά ποιοτική ομάδα του ΟΦΗ. Στο πρώτο 40λεπτο, το ματς ήταν ισορροπημένο, με τον ΟΦΗ να παίρνει το προβάδισμα στο 37ο λεπτό, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Μούστακ. Στην επανάληψη, οι παίκτριες μας έβγαλαν ακόμα περισσότερη ενέργεια με πολλά τρεξίματα, κυριαρχώντας σε όλες τις γραμμές και δημιουργώντας πολλές φάσεις για γκολ. Μάλιστα, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε νωρίς έπειτα από άριστα εκτελεσμένη αντεπίθεση και σέντρα της Μοσχοφίδου στο κεφάλι της Μπασούρη. Η Μοσχοφίδου απείλησε ξανά στο 68’, αλλά η προσπάθεια της σταμάτησε στο δοκάρι, όμως, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης η Μοσχοφίδου σούταρε έξω από την περιοχή, με την τερματοφύλακα να αποκρούει και τη Μαρκουτσά να διαμορφώνει το τελικό 2-1 με πλασέ από αριστερά.

Να σημειώσουμε πως η Ριμπάνσκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στο 77’, ενώ η Γιοσουέ ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης μένοντας προληπτικά εκτός αγώνα.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

2’ Πρώτο επικίνδυνο σουτ από τη Μαρκουτσά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

3’ Η Μοσχοφίδου έκανε τη σέντρα σουτ από δεξιά, με την τερματοφύλακα να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

10’ Η Μούστακ σούταρε μέσα από την περιοχή από δεξιά, με τη Μαργαρίτη να απομακρύνει σε κόρνερ.

35’ Η Μαρκουτσά βρήκε υπέροχα την Κρίστο με κάθετη στον χώρο, με την τελευταία να σουτάρει συρτά και την μπάλα να περνάει σύριζα από το δεξί δοκάρι.

36’ Η Βορριά ανέτρεψε την Πις μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

37’ Η Μούστακ εκτελεί εύστοχα στην αριστερή γωνία της Μαργαρίτη για το 0-1.

49’ Η Κρίστο έκλεψε στο κέντρο και με ωραία ενέργεια πέρασε στην Μοσχοφίδου στον κενό χώρο από δεξιά, με την τελευταία να βγάζει υπέροχη σέντρα και η Μπασούρη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

54’ Η Μοσχοφίδου από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δοκαριών και στην επαναφορά η Κοτσάκι αστόχησε προ κενής εστίας, αλλά από δύσκολη θέση.

56’ Η Γουνάκη από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, με την Κρίστο να κάνει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στην αγκαλιά της τερματοφύλακα.

61’ Η Κρίστο έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ της πέρασε άουτ.

68’ Η Μοσχοφίδου απείλησε ξανά, καθώς έκλεψε στο κέντρο και σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

72’ Η Παντερή σέντραρε συρτά από δεξιά, με την τερματοφύλακα να προλαβαίνει τελευταία στιγμή πριν η Κρίστο στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

77’ Η Ριμπάνσκα βρέθηκε μόνη της από δεξιά, με το σουτ της να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

80’ Η Μοσχοφίδου με ωραία ενέργεια στο κέντρο, απελευθερώθηκε, σούταρε δυνατά συρτά, με την τερματοφύλακα να απομακρύνει δύσκολα και στην επαναφορά η Μαρκουτσά από αριστερά πλάσαρε σωστά για το 2-1.

 

Ρ.Ε.Α. (Στέλιος Κοζανίδης): Μαργαρίτη, Βορριά, Νικοπούλου, Γεωργούλα, Μαρκουτσά, Παντερή, Κοτσάκι, Κρίστο, Δαφέρμου, Σιτούμα, Μοσχοφίδου.

Έπαιξαν επίσης οι: Μανουκαράκη, Γουνάκη, Μπασούρη.

REA-OFH_Filiko_1jpg

REA-OFH_Filiko_2jpg

REA-OFH_Filiko_4jpgREA-OFH_Filiko_3jpg

REA-OFH_Filiko_5jpg

REA-OFH_Filiko_6jpg

REA-OFH_Filiko_7jpg

REA-OFH_Filiko_9jpg

REA-OFH_Filiko_10jpg

REA-OFH_Filiko_11jpg

REA-OFH_Filiko_12jpg