ΗΜΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ Ρ.Ε.Α.

Διαφορετική από τις προηγούμενες προπονήσεις ήταν εκείνη της 12ης Σεπτεμβρίου για την ακαδημία της Ρ.Ε.Α. Όλα τα κορίτσια των τμημάτων συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Σοχώρας με σκοπό την ατομική αξιολόγηση.

Αμέσως μετά την προπόνηση της μεγάλης ομάδας, οι νεαρές αθλήτριες, οι προπονητές και όλες οι παίκτριες της ομάδας γυναικών «πλημμύρισαν» το κεντρικό γήπεδο του Ρεθύμνου, πραγματοποιώντας τεστ αξιολόγησης. Υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή Αντώνη Πλατή, της επικεφαλής προπονήτριας Ελευθερίας Δαφέρμου και των προπονητριών Αρετής Κατσούγκρη, Αγγελικής Παντερή, Ειρήνης Μανουκαράκη και Κάλλιας Βοριά που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο, όλα τα κορίτσια επιδόθηκαν σε διάφορα τεστ αντίληψης, ταχυδύναμης, τεχνικής κατάρτισης και δύναμης.

Μάλιστα, όλα τα κορίτσια είχαν δίπλα τους και από μία επαγγελματία παίκτρια, όπου τα καθοδηγούσε και τους έδινε ώθηση για να συνεχίσουν να προσπαθούν. Λειτούργησαν ως πρότυπα και πρόσφεραν ενθάρρυνση, εμπνέοντας τις νεότερες αθλήτριες να ακολουθήσουν τα βήματά τους.

Ουσιαστικά, η αξιολόγηση στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών της ΡΕΑ πραγματοποιήθηκε για να εντοπιστούν και να αναδειχθούν οι ατομικές δεξιότητες των μικρών αθλητριών μας, να προσδιοριστούν τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους και να σχεδιαστεί ένα εξατομικευμένο πλάνο ανάπτυξης.

Ένας επιπλέον στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου γκρουπ Κ14, που θα επιτρέψει στις νεαρές αθλήτριες να εξελιχθούν με βάση την ηλικία και το ποδοσφαιρικό επίπεδό τους.

IMG_1408JPG

REA_Akadimia_axiologhsh_8jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_11jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_16jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_17jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_13jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_10jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_19jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_15jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_5jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_6jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_7jpg

IMG_1316JPG

REA_Akadimia_axiologhsh_28jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_27jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_14jpg

REA_Akadimia_axiologhsh_12jpg