ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ»

«Αρχικά να πω πως ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό νομίζω ότι παρόλο που είχαμε καλή απόδοση και είχαμε καλή κυκλοφορία και δεν κινδυνεύσαμε, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες για το 2-0 ή το 3-1. Γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Είχαμε πειθαρχία και σοβαρότητα που είχαμε σε όλα ματς τα ματς. Ισοφαριστήκαμε από ένα προσωπικό και πανέμορφο γκολ της Παπαθεοδώρου. Προηγηθήκαμε με 2-1 και νομίζω ότι εκεί έπρεπε να κάνουμε ακόμα ένα γκολ και να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα για μας.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Θέλουμε και του χρόνου να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο καινούριο πρωτάθλημα. Έχουμε όλες τις δυνατότητες και νομίζω ότι και την επόμενη σεζόν η διοργάνωση θα είναι πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική για όλες τις ομάδες.
Εδώ θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.
Η 5η θέση είναι μία καλή θέση για την ομάδα μας. Θεωρώ πως με περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς ακόμα. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μαθαίνεις από τα λάθη σου. Στην ομάδα υπάρχει φιλοδοξία, ταλέντο και ποιότητα. Έχουμε μία διοίκηση της οποίας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ειδικά στον πρόεδρο, κ. Μανουκαράκη, για την τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνει. Η στήριξη του είναι πολύ μεγάλη και εντός και εκτός γηπέδου. Είναι δίπλα μας συνέχεια και τέτοιοι παράγοντες κοσμούν τον χώρο του αθλητισμού γενικά. Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ καλό για το Ρέθυμνο και πρέπει να στηριχθεί από όλη την πόλη. Μην ξεχνάμε ότι είναι Α’ Εθνική. Του χρόνου η ομάδα θα χτιστεί με το ρόστερ που πρέπει να δημιουργηθεί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα».
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΣΟΥΡΗ: «ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ»
«Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικές. Ήταν και οι καιρικές συνθήκες πολύ δύσκολες λόγω της ζέστης. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές και περισσότερη υπομονή. Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένη γενικότερα, αλλά πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη.
Τον Ιανουάριο που ήρθα είδα μία πολύ δεμένη και ποιοτική ομάδα, που σε κάθε αγώνα δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Βλέπω ότι όταν έρχεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα υπάρχει η σωστή και επαγγελματική αντίδραση. Θεωρώ πως κάποια ματς θα μπορούσαμε να τα πάρουμε. Φυσικά, υπάρχει και η κόπωση στις παίκτριες, καθώς ορισμένες παίζουν συνεχόμενα 90λεπτα, ενώ υπάρχουν και τα ταξίδια και οι συμμετοχές σε Εθνικές ομάδες.
Την επόμενη χρονιά θα αναμένουμε μία ακόμα καλύτερη πορεία».
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΚΟΝΤΟΜΙΧΗ: «ΕΙΧΑΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ»
«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για μας. Ξεκινήσαμε άσχημα, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είχαμε ταυτότητα και χαρακτήρα με καινούρια παιδιά που φέτος καθιερώθηκαν στην ομάδα μας και με κάποια παλιότερα που είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Ακόμα και όταν δυσκόλεψαν για μας τα πράγματα, όπου δεν είχαμε αποτελεσματικότητα σε κάποια ματς παρά τις καλές εμφανίσεις μας. Δείξαμε χαρακτήρα στη συνέχεια . Παίξαμε ένα ματς δίχως αύριο στα Τρίκαλα, τα δώσαμε όλα και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικές τα επόμενα χρόνια.
Το παιχνίδι μπορεί αν μην είχε βαθμολογική σημασία, αλλά για μας ήταν πολύ σημαντικό. Η ΡΕΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Είχαμε σήμερα την τύχη να έχουμε μαζί μας την Παπαθεοδώρου, η οποία τώρα βρίσκεται στο εξωτερικό και σπουδάζει με υποτροφία, αποτελώντας ένα από τα μεγάλα κεφάλαια του ποδοσφαίρου Γυναικών. Σε κάποια ματς, λοιπόν, είχαμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια, αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα, σήμερα μας το έδωσε και κατορθώσαμε να φανεί και η δουλειά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας. Παίξαμε το ποδόσφαιρο μας και είναι πολύ καλή εμφάνιση η σημερινή για εμάς».
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΡΡΑ: «ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ»
«Σίγουρα κλείνουμε μία αγωνιστική περίοδο με ένα θετικό αποτέλεσμα, διότι στον α’ γύρο δεν τα είχαμε καταφέρει κόντρα στη Ρ.Ε.Α., η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν είχαμε καθόλου άγχος γιατί για μας έχει τελειώσει η περίοδος. Θεωρώ πως παίξαμε και οι δύο ένα πολύ καλό ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Σχετικά με τον απολογισμό, στην αρχή δεν ήμασταν έτοιμες. Ωστόσο πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Ξέρουμε ποιες είμαστε και τι αξίζουμε. Οπότε δίκαια θα βρισκόμαστε στην κατηγορία και του χρόνου».
blog7 2jpgblog7 3jpgblog7 4jpgblog7 1jpg