ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ: «ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ»

Η Ρ.Ε.Α. θα βρεθεί στο τελευταίο εκτός έδρας σταθμό της σεζόν, αντιμετωπίζοντας αύριο (12.00) τον Βόλο στο γήπεδο «Όλγα Βασδέκη», για την 25η αγωνιστική της Women’s Football League.
Η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής, Στέλιος Κοζανίδης, θέλει την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίζει τις παίκτριες σε όλη τη χρονιά και παρότι δεν υπάρχει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. «Μπορεί να είναι το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά δεν αλλάζει κάτι στο πως θα το αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Στόχος είναι η νίκη πάντα για μας. Ουσιαστικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά εκείνο που επικρατεί στο μυαλό μας είναι ότι κάθε Κυριακή πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα.
Για την ομάδα του Βόλου μπορεί να ήταν μία δύσκολη σεζόν, αλλά και εκείνη έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Όμως, το ποδόσφαιρο έτσι είναι και τους εύχομαι να γυρίσουν στη μεγάλη κατηγορία. Τους εύχομαι να ξαναγυρίσουν στη μεγάλη κατηγορία και να συνεχίσουν με όρεξη και θέληση την προσπάθεια τους. Έχει αξιόλογες παίκτριες και θεωρώ πως δεν πρέπει να τους επηρεάζει η φετινή χρονιά, καθώς έχει τις βάσεις για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία».