ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. Ρ.Ε.Α.

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοινώνει πως από σήμερα (23/7/2024) τίθενται στη διάθεση των φιλάθλων οι νέες κάρτες μελών για τη σεζόν 2024-25, ενόψει της συμμετοχής της στην Α’ Εθνική κατηγορία Ποδοσφαίρου Γυναικών και στο κύπελλο Ελλάδος.

Για μία ακόμα χρονιά η ομάδα μας θα βρεθεί στα μεγάλα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου Γυναικών, όπου οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των κοριτσιών. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, οι Νέες Ατρομήτου, ο ΟΦΗ κ.ά. θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Σοχώρας, με την «παΡΕΑ» μας να κυνηγά την υπέρβαση.

Παλιοί και νέοι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες μελών VIP (100 ευρώ), SUPPORTER (50 ευρώ) και FAN CLUB (20 ευρώ *ειδική κατηγορία με συγκεκριμένα κριτήρια), οι οποίες θα τους δίνουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν από κοντά όλους τους αγώνες στο γήπεδο της Σοχώρας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, τη φετινή χρονιά, ΜΟΝΟ για τα μέλη της ομάδας (κάρτες μέλους ή κουπόνι ενίσχυσης μέλους ανά αγώνα), καθώς επίσης και των ομαδικών δωρεάν προσκλήσεων που θα παρέχουμε σε σχολεία και συλλόγους με παιδιά.

Παράλληλα, όσοι γίνουν κάτοχοι των νέων καρτών μελών της Ρ.Ε.Α. θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής σε μία σειρά από κληρώσεις που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Απόλαυσε και συ από κοντά το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών και κλείσε θέση στο γήπεδο της Σοχώρας, στηρίζοντας τη μοναδική εκπρόσωπο της πόλης μας στο υψηλότερο επίπεδο.

Πληροφορίες στο 6974466362 Τσόγκας Γιώργος – Υπεύθυνος Εμπορικού τμήματος ή στο σημείο πώλησης: Κατάστημα «Spacehub» – Κουντουριώτη 77 ή κάνε την παραγγελία σου από στο www.reafc.gr.