ΜΠΑΜ… ΜΕ ΒΑΣΩ ΜΟΣΚΟΦΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ Ρ.Ε.Α.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με την πολύπειρη διεθνή επιθετικό Βάσω Μοσκοφίδου.

Μία από τις πιο σημαντικές και ηχηρές μεταγραφές ολοκλήρωσε η ομάδα μας, με τη Βάσω Μοσκοφίδου να μετακομίζει στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιθετικό (γεν. 22/6/1991), η οποία μετράει εκατοντάδες γκολ σε όλες τις κατηγορίες με τις ομάδες της, αλλά και με το εθνικό μας συγκρότημα. Πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών, έχοντας βάλει το λιθαράκι της για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η Βάσω Μοσκοφίδου πραγματοποίησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 14 ετών σε μία τοπική ομάδα στην Αττική. Επίσημα εντάχθηκε σε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα και συγκεκριμένα στον Αστέρα Μαγούλας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Μαζί του (2008-09) κατέκτησε το πρωτάθλημα και παράλληλα την άνοδο στην Α’ Εθνική Γυναικών (1η σκόρερ με 21 γκολ). Έπειτα, μεταπήδησε στον Γ.Σ. Καλλιθέας (2008-09) πετυχαίνοντας 18 γκολ, ενώ την 5ετία 2009-2014 σημείωσε 90 γκολ σε 56 αγώνες με την Α.Ε.Γλυφάδας. Την επόμενη σεζόν ενίσχυσε τις Αμαζόνες Δράμας, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Εθνική (7 γκολ σε 18 αγώνες). Στη συνέχεια έγινε μέλος της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Γυναικών και παράλληλα την άνοδο στη Β’ Εθνική (26 γκολ). Πρόπερσι πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών όπου σημείωσε με 22 γκολ, ενώ τη σεζόν 2023-24 επέστρεψε στα μεγάλα «σαλόνια» με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας 13 γκολ στο πρωτάθλημα, 11 ασίστ και 3 τέρματα στο Κύπελλο.

Παράλληλα, έχει και πάρα πολλές διεθνείς συμμετοχές, μετρώντας 6 γκολ σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Παγκόσμιο Κύπελλο και φιλικούς αγώνες.

Να σημειώσουμε πως είναι απόφοιτη της σχολής I.A.F.A. με ειδικότητα Personal Training και PILATES instructor, αλλά και της σχολή εναλλακτικών επιστημών Natural Health Science. Ακόμα, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον κλάδο της Διοίκησης και Οικονομίας ως στέλεχος επιχειρήσεων.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. καλωσορίζει την Βάσω Μοσκοφίδου στην οικογένεια της και της εύχεται μία γεμάτη σεζόν, δημιουργική, χωρίς τραυματισμούς και με πολλά γκολ και περισσότερες επιτυχίες.

 

ΒΑΣΩ ΜΟΣΚΟΦΙΔΟΥ: «ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ»

«Η προσέγγιση των ανθρώπων της διοίκησης με έκανε να πάρω την απόφαση να ενταχθώ στο ρόστερ της ΡΕΑ. Άλλωστε, η γνώμη που έχω για την ομάδα είναι καλύτερη, διότι έχουν όραμα και αυτό καθρεφτίζεται στην πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο στόχος είναι να παίζουμε ποιοτικό – όμορφο ποδόσφαιρο, να το χαρούμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε κάποιο τίτλο και πρόκριση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Φυσικά, από μεριάς μου θέλω όσα περισσότερα γκολ και ασίστ με τη φανέλα της ΡΕΑ».

REA_Moskofidou_1jpg