ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ Ρ.Ε.Α.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ακαδημία της Ρ.Ε.Α. θα φιλοξενήσει κορίτσια από 6 ετών και πάνω, με στόχο να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να αναπτύξουν τις ικανότητες τους, το ήθος τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, όπου δεκάδες νεαρά και μεγάλα κορίτσια συναντήθηκαν ξανά στο γήπεδο της Σοχώρας, ανοίγοντας την αυλαία για φέτος. Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας μας, Ηρακλής Μανουκαράκης, ο οποίος ευχήθηκε μία σεζόν με υγεία, δημιουργία και εξέλιξη, τονίζοντας πως το όνειρο του είναι ώστε κάποια στιγμή, αυτά τα κορίτσια, να αποτελέσουν μέλη της γυναικείας ομάδας και να εκπροσωπήσουν την πόλη μας στη μεγάλη κατηγορία.

Επίσης, δίπλα στα κορίτσια ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Αντώνης Πλατής, η επικεφαλής προπονήτρια Ελευθερία Δαφέρμου και οι προπονήτριες Αρετή Κατσούγκρη, Αγγελική Παντερή, Ειρήνη Μανουκαράκη και Κάλλια Βοριά.

Να υπενθυμίσουμε πως οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό γήπεδο Σοχώρας κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ 20:00-21:00, ΤΡΙΤΗ 19:00-20:00 και ΠΕΜΠΤΗ 19:00-20:00.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6942424847–6972187222 ή στο www.reafc.gr/academy.

 REA_Akadimia_2024_2jpg

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΛΑΤΗΣ: «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ»

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το ξεκίνημα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κοριτσιών της ΡΕΑ, που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι η διαμόρφωση υγιών ανθρώπων με ηθικές αξίες, αθλητών που ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις ικανότητές τους στο γήπεδο αλλά και για την προσωπικότητά τους. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν την Γυναικεία Ομάδα της ΡΕΑ στο μέλλον.

Η Ακαδημία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, που περιλαμβάνει συνεχή παρακολούθηση, ενημερωτικές ημερίδες με διατροφολόγους, ψυχολόγους και άλλους ειδικούς. Επιπλέον, προγραμματίζουμε εκδρομές ψυχαγωγικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, με στόχο την ενδυνάμωση της ομαδικότητας και της αυτοπεποίθησης των κοριτσιών μας. Με αυτές τις δράσεις, φιλοδοξούμε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην προσωπική και αθλητική ανάπτυξη των νέων αθλητριών, θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Καλούμε όλα τα νεαρά κορίτσια της πόλης του Ρεθύμνου που αγαπούν το ποδόσφαιρο να ενταχθούν στην Ακαδημία μας και να γίνουν μέρος αυτής της νέας προσπάθειας. Επιπλέον, προτρέπουμε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου αγοριών της περιοχής μας να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, καθοδηγώντας τα κορίτσια που ολοκληρώνουν τη σταδιοδρομία τους εκεί να συνεχίσουν την εξέλιξή τους στην Ακαδημία της ΡΕΑ, ώστε να μην σταματήσει η πορεία τους στο άθλημα και να διασφαλίσουμε το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου».

REA_Akadimia_2024_3jpg

REA_Akadimia_2024_4jpg

REA_Akadimia_2024_5jpg

REA_Akadimia_2024_6jpg

REA_Akadimia_2024_7jpg