ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Ρ.Ε.Α.

Στα… βάσανα μπήκαν από χθες (19/8) οι παίκτριες της Ρ.Ε.Α., ξεκινώντας επίσημα την προετοιμασία τους ενόψει της σεζόν 2024-25.

Για μία ακόμα χρονιά, η ομάδα μας θέλει να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών και αυτό… περνάει πρωτίστως από το στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη χημεία που θα αποτυπωθεί με θετικά αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Η νέα σεζόν, λοιπόν, ξεκίνησε και επίσημα για την «παΡΕΑ» μας στο ΔΑΚ Γάλλου, όπου και θα παραμείνει ως το φινάλε της διεθνούς διοργάνωσης του Socca στο γήπεδο της Σοχώρας.

Στο γήπεδο βρέθηκαν 17 ποδοσφαιρίστριες και συγκεκριμένα οι: Κοτσάκι, Μανουκαράκη, Βορριά, Γεωργούλα, Παντερή, Κελαϊδή, Μαρκουτσά, Αλεξάκη, Γουνάκη, Μπασούρη, Μεργέμογλου, Ζώτου, Δαφέρμου, Αγιασωτέλλη, Μαργαρίτη, Μοσκοφίδου και Νικοπούλου, ενώ οι ξένες αθλήτριες αναμένονται στο Ρέθυμνο το προσεχές διάστημα, ώστε να ενσωματωθούν και εκείνες στις προπονήσεις. Φυσικά, δίπλα τους ο προπονητής Στέλιος Κοζανίδης, ο γυμναστής Ανδρέας Δρυγιαννάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων – Τεχνικός Διευθυντης Αντώνης Πλατής.

Ο πρόεδρος της Ρ.Ε.Α., Ηρακλής Μανουκαράκης, ήταν εκείνος που καλωσόρισε πρώτος τις ποδοσφαιρίστριες, αναφέροντας σχετικά: «Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν και να το απολαύσετε όλες. Στόχος μας είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι φέτος έτσι όπως έχει δημιουργηθεί η ομάδα, πιστεύω ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα, γιατί είστε κορίτσια με στόχο, προσήλωση και επαγγελματισμό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη στελέχωση. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε οι συνθήκες που θα ζείτε καθημερινά να είναι καλές και ευχάριστες. Μην ξεχνάμε ότι όλα τα αντιμετωπίζουμε σε αυτήν την ομάδα με αγάπη και συλλογικότητα. Θα φτάσουμε στον τελικό μας στόχο.

Επίσης, καλωσορίζουμε και την Ειρήνη (σ.σ. Δρακάκη), η οποία επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας. Είναι η ψυχή του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου για μένα, από τις παλιότερες που κράτησαν ζωντανό το ποδόσφαιρο Γυναικών στο Ρέθυμνο».

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

«Καλώς ήρθατε κορίτσια, σας εύχομαι προσωπική χαρά, ευτυχία και υγεία. Θεωρώ πως πήραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε τη φετινή μεταγραφική περίοδο. Αγωνιστικά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο, να είμαστε όλοι ένα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Αν δεν πιστεύαμε σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει, δεν θα κάναμε τίποτα. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα είμαστε όλοι μία οικογένεια και θα είμαστε δίπλα σας».

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ»

«Καλώς ήρθατε και σας εύχομαι υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοικτές για εσάς, οποιαδήποτε στιγμή. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της προπόνησης θεωρώ πως είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε δουλέψει αυτόν τον καιρό. Υπήρχε μία μεγάλη μεταβατική περίοδος αλλά νομίζω ότι έχουμε έρθει σε μία ικανοποιητική κατάσταση. Αυτές οι πρώτες 2 εβδομάδες θα είναι μία εισαγωγή για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας».


REA_Proetoimasia_2024_1jpg

REA_Proetoimasia_2024_2jpg

REA_Proetoimasia_2024_3jpg

REA_Proetoimasia_2024_4jpg

REA_Proetoimasia_2024_6jpg

REA_Proetoimasia_2024_9jpg

REA_Proetoimasia_2024_11jpg

REA_Proetoimasia_2024_12jpg

REA_Proetoimasia_2024_13jpg

REA_Proetoimasia_2024_14jpg

REA_Proetoimasia_2024_15jpg

REA_Proetoimasia_2024_16jpg

REA_Proetoimasia_2024_17jpg

REA_Proetoimasia_2024_18jpg