ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΖΩΤΟΥ!

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την απόκτηση της ποδοσφαιρίστριας Μαρίας Ζώτου.

Μία εξαιρετικά ταλαντούχα παίκτρια προσθέτει στο ρόστερ της η ομάδα μας, με την Μαρία Ζώτου να είναι ένα από τα καλύτερα ταλέντα της γενιάς της στη χώρα μας. Η 21χρονη (γεν. 1/6/2003) αθλήτρια αγωνίζεται ως αριστερό και δεξί εξτρέμ, ενώ μπορεί να ανταποκριθεί ως αριστερό μπακ και επιθετικό χαφ. Είναι γέννημα θρέμα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ούσα στις ακαδημίες του από το 2013 ως το 2019. Έκτοτε προβιβάστηκε στην ομάδα Γυναικών, όπου μέτρησε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας, παίρνοντας και τις ανάλογες εμπειρίες δίπλα σε κορυφαίες ποδοσφαιρίστριες. Πέρυσι μετακόμισε στα Τρίκαλα όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Επίσης, μετράει συμμετοχές με την Εθνική Κορασίδων και την Εθνική Νεανίδων, αποτελώντας το «αύριο» στο ποδόσφαιρο Γυναικών.

 

ΜΑΡΙΑ ΖΩΤΟΥ: «ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

«Νιώθω μεγάλη χαρά για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του ΑΟ ΡΕΑ. Παρά το «άγχος» που είναι δεδομένο να έχει κανείς με τη μετακίνηση του σε ένα καινούριο περιβάλλον, το ένθερμο καλωσόρισμα που δέχτηκα από την ομάδα και τους συντελεστές της με έχει κάνει ήδη να αισθανθώ μέλος της και ανυπομονώ να βρεθούμε και στο γήπεδα.

⁠Γνωρίζω και έχω παρακολουθήσει την ομάδα τόσο μέσα από το πρωτάθλημα μας, όσο και από κοπέλες που ξέρω οι οποίες αγωνίζονται εκεί. Και από τις δυο περιπτώσεις, οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει για την ομάδα, αφενός για το αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι, και αφετέρου για το όμορφο κλίμα που επικρατεί, είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Θα έλεγα ότι το συνταίριασμα του οικογενειακού πνεύματος και της κοινής προσήλωσης στους εκάστοτε επικείμενους στόχους είναι αυτό που την διακρίνει ως ομάδα.

⁠Προσωπικός μου στόχος για την νέα σεζόν, είναι, έπειτα από την καθημερινή προσπάθεια, να εκμεταλλευτώ σωστά κάθε ευκαιρία, ώστε να συμβάλλω όσο το δυνατόν περισσότερο σε μια ικανοποιητική πορεία της ομάδας μεν, και στην ατομική μου εξέλιξη δε».