ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ

Αισιόδοξα μηνύματα άφησε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ρ.Ε.Α. κόντρα στον ΟΦΗ, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα των συνολικά 70 λεπτών, υπέρ των γηπεδούχων.

Στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου άνοιξε την αυλαία των φιλικών η ομάδα μας, με τις παίκτριες να δοκιμάζονται απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε και ο κόουτς Κοζανίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτριες και σχήματα, βγάζοντας τα πρώτα «άγουρα» συμπεράσματα.

Στο α’ μέρος, το ματς ήταν ισορροπημένο, με την Σουζούκα να ανοίγει το σκορ στο 12’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, ενώ δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις και για 2ο γκολ. Οι γηπεδούχες ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι της Μάστακ στο 21’. Στην επανάληψη, οι παίκτριες μας πίεσαν για το προβάδισμα, αλλά σε μία αντεπίθεση η Μάστακ πέτυχε το 2ο γκολ για την ομάδα της από κοντά (66’).

Να σημειώσουμε πως στο α’ ημίχρονο η Μαρκουτσά τραυματίστηκε στο δεξί της χέρι σε πτώση που είχε εκτός αγωνιστικού χώρου. Στην ανάπαυλα πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου πραγματοποίησε εξετάσεις για το μέγεθος της ζημιάς.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

2’ Η Πις στην αντεπίθεση σημάδεψε το δοκάρι της Μανουκαράκη.

12’ Η Σουζούκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τη ΡΕΑ 0-1.

13’ Η Μανουκαράκη πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση σε τετ α τετ, ενώ σε νέο σουτ η Παντερή απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

15’ Εξαιρετική αντεπίθεση, με τη Σουζούκα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την τερματοφύλακα να μπλοκάρει με τη δεύτερη προσπάθεια.

21’ Η Σουζούκα υπέπεσε σε πέναλτι με τη Μάστακ να εκτελεί εύστοχα για το 1-1.

39’ Η Μπασούρη σούταρε από μακριά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

40’ Όμορφη αντεπίθεση με την Μπασούρη να πασάρει στη Μοσκοφίδου και εκείνη από τη μεριά της να τη στρώνει στην Κρίστο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

58’ Η Σουζούκα σούταρε από αριστερά έξω από την περιοχή, με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

59’ Η Μοσκοφίδου σούταρε μέσα από την περιοχή, με την αμυντικό του ΟΦΗ να απομακρύνει τελευταία στιγμή.

62’ Η Μοσκοφίδου σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

66’ Στην αντεπίθεση η Μάστακ βρέθηκε απέναντι από τη Μαργαρίτη, στοχεύοντας σωστά για το 2-1.

 

ΡΕΑ (Στέλιος Κοζανίδης): Μανουκαράκη, Βορριά, Γεωργούλα, Γουνάκη, Παντερή, Μαρκουτσά, Μπασούρη, Σουζούκα, Κοτσάκι, Κρίστο, Μοσκοφίδου.

Έπαιξαν επίσης: Μαργαρίτη, Σιτούμα, Νικοπούλου, Αλεξάκη.