Η ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ Α.Ο. Ρ.Ε.Α.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. θα υποδεχθεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25 τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας.

Για μία ακόμα χρονιά, η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα μεγάλα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου Γυναικών, όπου ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Ήδη έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές προσθήκες, ενώ παρέμεινε ο βασικός κορμός και αυτό που απομένει είναι να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες τους στο γήπεδο.

Ο Στέλιος Κοζανίδης και το τεχνικό επιτελείο θα πιάσουν δουλειά από τις 19 Αυγούστου, ενώ έως τις 21 Αυγούστου αναμένουμε να έχουν αφιχθεί και όλες οι ξένες αθλήτριες. Το στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Γάλλου, όπου η ομάδα μας θα παραμείνει έως ότου ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Socca στο γήπεδο της Σοχώρας τον Οκτώβριο. Παράλληλα, ελπίζουμε να έχουν περατωθεί και τα έργα των νέων αποδυτηρίων, η τοποθέτηση των κοντέινερ, όπου θα φιλοξενηθούν το γυμναστήριο της ομάδας, η αίθουσα βίντεο και συνεντεύξεων, καθώς και τα αποδυτήρια της ακαδημίας μας. Να σημειώσουμε ότι την κύρια χρηματοδότηση έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης, ενώ την εκτέλεση και συγχρηματοδότηση έχει ο Δήμος Ρεθύμνου.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ Ρ.Ε.Α.

30/8 Α.Ο. Ρ.Ε.Α – Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου (ΔΑΚ Γάλλου)

7/9 ΟΦΗ – Α.Ο. Ρ.Ε.Α. (Ηράκλειο)

14/9 Α.Ο. Ρ.Ε.Α. – ΟΦΗ (ΔΑΚ Γάλλου)

*Τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν και τα υπόλοιπα φιλικά της ομάδας μας.