ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ρ.Ε.Α.: ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑ»

Στα πλαίσια αναδιοργάνωσης του σωματείου μας με βασική προτεραιότητα μας να ανοίξουμε τις πόρτες της ομάδας μας σε όλη την κοινωνία με το πολυδιάστατο πρόγραμμα «Όλο το Ρέθυμνο είναι παΡΕΑ» ανακοινώνουμε ως πρώτη τομή οργάνωσης τη δημιουργία ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Η Διοικούσα αυτή επιτροπή θα απαρτίζεται από 5 γονείς των κοριτσιών της ακαδημίας μας και τον Πρόεδρο της ΡΕΑ κ. Μανουκαράκη Ηρακλή. Τα 5 μέλη-γονείς της 1ης διοικούσας επιτροπής είναι: 1) Λογιάκη Κατερίνα, 2) Σαρρή-Μπαλάση Ιωάννα, 3) Χανιώτη Ελευθερία, 4) Δρυμάκης Κωστής και 5) Χατζηδημητρίου Λάζαρος.

Η διοικούσα επιτροπή θα έχει την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας των τμημάτων υποδομών και της ομάδας Κ17 σε συνεργασία με τον Τεχνικό διευθυντή κ. Πλατή Αντώνη, τις προπονήτριες και τη γυμνάστρια της ακαδημίας μας.

 

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ»: ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Ανακοινώνουμε την έναρξη εγγραφών για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 για κορίτσια άνω των 6 ετών.

Η μοναδική στο Ρέθυμνο αποκλειστικά για κορίτσια Ακαδημία ποδοσφαίρου καλωσορίζει κορίτσια από 6 ετών και άνω, προσφέροντας τους την ευκαιρία να μάθουν ποδόσφαιρο, να αναπτύξουν το ήθος τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Με σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τα κορίτσια να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να υιοθετήσουν υγιείς συνήθειες και φίλαθλη συμπεριφορά.

Μέσω του καινοτόμου προγράμματος του UEFA Playmakers της Disney η διδασκαλία του ποδοσφαίρου αποκτά παραμυθένιο χαρακτήρα, προσφέροντας στα κορίτσια μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει το άθλημα με την μαγεία των αγαπημένων τους ιστοριών των ηρώων της Disney.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό γήπεδο Σοχώρας κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ 20:00-21:00 , ΤΡΙΤΗ 19:00-20:00 και ΠΕΜΠΤΗ 19:00-20:00.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6942424847–6972187222 ή στο www.reafc.gr/academy.